Порція натхнення від Беверс Мармур


Вже декілька останніх років у світі інтер’єрів основні позиції займають пастельні відтінки. Яскраві кольори здаються дуже ризикованим та не завжди доречним варіантом. Але багато хто не бере до уваги той факт, що яскраві відтінки завжди відіграють першу скрипку в оформленні приміщень. Навіть маленька деталь у вигляді невеликого аксесуара дозволяє змінити весь простір навколо. Головне, вміти грамотно використати яскраві кольори. Наприклад, для оформлення спальні підійде яскравий, але спокійний мармур TORONTO BROWN чи золотистий SCORPIO. А для вітальні та кухні — соковитий VERDE GUATEMALA або динамічний мармур PANDA WHITE. Вони допоможуть створити чистий простір з незвичайною палітрою кольорів.

Мармур можна використовувати для облицювання стін, підлог, окремих деталей інтер’єру. Також можна оформити все приміщення під колір каменю. До речі, збереження монохромного інтер’єру забезпечить цілісність простору та зменшить візуальний шум.

Усі ці камені можна придбати у магазині-складі BEVERS MARMYR за адресою: Київ, вул. Бориспільська, 12-а (заїзд з вул. Старобориспільської). Мармур VERDE GUATEMALA надійшов на склад з Індії у звичайних слябах, а TORONTO BROWN, SCORPIO, PANDA WHITE у книжній полірівці.

VERDE GUATEMALA 

Зелений мармур VERDE GUATEMALA з Індії

PANDA WHITE 

Мармур PANDA WHITE в книжній поліровці Біло-зелений мармур PANDA WHITE

TORONTO BROWN

Біло-коричневий мармур TORONTO BROWN в книжній поліровці TORONTO BROWN мармур з Індії

SCORPIO

Коричневий мармур SCORPIO з Індії SCORPIO мармур з Індії

 

Заказать консультацию

 

×
Рассчитать стоимость

 

×