Нова поставка дивовижного мармуру з Італії


Мармур в сірих і бежевих тонах — це ідеальна основа для дизайну, коли ми намагаємось створити затишний і елегантний інтер’єр не відмовляючись від естетичної сили натурального каменю. Сірий мармур Bianco Carrara і бежеві камені Botticino Fiorito та Daino Reale забезпечують нейтральний відтінок, який дуже добре поєднується з різними кольорами більш високої інтенсивності. Можна продовжити фразу відомого іспанського художника Жуана Міро: «Я намагаюся застосовувати кольори як слова, які утворюють вірші, як ноти, які створюють музику», і як мармур, який створює простір.

Дизайнери інтер’єрів використовують свої знання і ресурси, які пропонує натуральний камінь, для створення певних інтер’єрних середовищ. Кольори передають відчуття та емоції, які впливають на настрій. Тому, коли мова заходить про комфорт і красу зі смаком, вони знають, що сірий і бежевий мармур — незамінні джерела для натхнення.

Daino Reale з теплим бежевим відтінком:

Бежевий мармур Daino Reale

Ніжний сірий мармур Bianco Carrara:

Сірий мармур Bianco Carrara

Кремовий мармур Botticino Fiorito з ажурним мереживом:

Бежевий мармур Botticino Fiorito

Ласкаво просимо до Беверс Мармур за ніжною кам’яною розкішшю!

Примітка:
Фотографії нових поставок публікуються без обробки фоторедактором, щоб покупці могли скласти повне враження про якість каменю.

Заказать консультацию

 

×
Рассчитать стоимость

 

×