Потужний інструмент у дизайні інтер’єру


Колір може створити або зруйнувати простір. Тому, вибір відповідних кольорів для приміщення — це важливий аспект дизайну інтер’єру. Для початку треба визначитись з призначенням приміщення. Теплі тони, такі як жовтий, червоний та помаранчевий, додають енергії простору та його мешканцям. Холодні тони, такі як зелений та синій, зазвичай створюють спокійну розслаблюючу атмосферу. Нейтральні відтінки, такі як білий, сірий різної тональності, та приглушені відтінки коричневого – від вершкового бежевого до насиченого шоколадного, допомагають створити гармонійний інтер’єр.

Червоний мармур на кухні

Оскільки теплі кольори бадьорять та мають здатність створювати у кімнаті оптимізм та гостинність, доречно використати ці відтінки на своїй кухні або їдальні, чи застосувати їх в розважальних приміщеннях. У зонах відпочинку приглушені холодні тони будуть доречнішими. Найкраще вони працюють у спальнях та офісних приміщеннях, де цінується заспокійлива енергія. Благородні, спокійні та делікатні нейтральні відтінки, вміють підлаштуватися під різні зміни дизайну вашої оселі. Це чисте полотно та основа для цікавих деталей і яскравих акцентних дрібничок. Тому їх можна брати за основу для створення будь-якого простору, але варто пам’ятати, що саме вони вміють створювати затишок. Оздоблення коричневим мармуром камінного порталу стане ідеальним рішенням.

Колір має величезний вплив на простір та людей у ​​ньому. Використовуйте це у своїх інтересах, щоб створити привабливий та продуктивний простір.

Блакитний мармур в книжній поліровці

Зелений мармур у вітальні

white marble in the interior

bly marble in the interior

yellow marble in the interior

 

Заказать консультацию

 

×
Рассчитать стоимость

 

×