Сучасні мармурові каміни на будь-який смак


Мармур є одним з найпопулярніших натуральних матеріалів, використовуваних в інтер’єрі. Це тому, що камінь доступний в широкій гамі кольорів, візерунків і текстур для будь-якого стилю інтер’єру і бюджету. Він красивий і міцний, що робить його ідеальним для створення гарних дизайнів. Одним з корисних якостей мармуру вважається його жаростійкість. Завдяки цій властивості він є ідеальним вибором для камінів з каменю. Будь-то мармурова камінна полиця або повне облицювання каміна з мармуру, цей натуральний камінь виглядає неймовірно стильно, не втрачаючи свого первісного вигляду під дією високих температур.

Який мармур найкраще підходить для мармурових камінів? Відповідь проста — будь-який! Від світлого до темного, чистий, як полотно або покритий неймовірним візерунком різнотипних прожилок, червоний, зелений, з золотими вкрапленнями і кавовими переливами — увесь мармур буде ідеальним для камінного порталу, який стане в подальшому родзинкою інтер’єру. Камін з мармуру — це завжди ефектне видовище. Адже незалежно від того сучасний це, чи класичний стиль дизайну, мармуровий камін додає витонченої елегантності своїм неперевершеним виглядом і буквально дарує справжнє тепло і затишок любому приміщенню.

Нижче наведені варіанти використання мармуру в камінах.

Камін із коричневого мармуру

Зараз багато хто прибирає стіни в оселі, розширюючи простір. Але не завжди виходить прибрати стіну цілком. У таких випадках, можна облаштувати в такій стіні справжній камін і облицювати її мармуром. На фото для облицювання стіни використовувався білий з сірими прожилками полірований каррарский мармур. Вийшов приголомшливий мармуровий камін, який додає затишку цьому сучасному мінімалістському інтер’єру.

Камін із каррарського мармуру

Поєднання білого і чорного в інтер’єрі виглядає безпрограшно, стильно і актуально. Таку гаму часто вибирають люди зі стриманим темпераментом, прихильники шику і елегантності. Чорно-білі тони з легкістю впишуться в будь-який інтер’єр. Старовинний мармуровий камін з білого і чорного мармуру шикарно контрастує з сучасними меблями.

Класичний мармуровий камін

Додати велику дозу сучасного стилю в невеликий камін під силу стильному смугастому турецькому мармуру Marmara. Цей мармур в інтер’єрі вітальні виглядає чудово, не перевантажуючи простір.

Камін із мармуру Мармара

Щоб досягти ідеального балансу між вишуканістю і міцністю, варто звернути увагу на поєднання чорного мармуру з топкою з металевого каркаса. Креативні заклепки додадуть індустріальності інтер’єру.

Камін із залізною топкою із мармуру

Камінний портал з темного мармуру серед меблів з натуральних матеріалів, прикрашений марокканськими деталями, виглядає дуже презентабельно і дорого. Дерево і шкіра — це найкраща компанія для мармуру.

Камін із темного мармуру

Дуже стильно буде виглядати камін, облицьований мармуровою плиткою. Наприклад, якщо використати мармурову мозаїчну плитку в грецькому стилі плетіння або облицювати плиткою в ялинку. А ще тренд останніх сезонів — шестигранна плитка з мармуру. В оздобленні мармурового порталу вона виглядає дуже гарно і сучасно.

Камін із шестиграної плитки із мармуру Каміний портал с мармурової плитки

Заказать консультацию

 

×
Рассчитать стоимость

 

×